• Gör inte politik av intolerans Birgit!

    När Camilla Rinaldo Miller, Kristdemokraternas ledamot i Kommunstyrelsen, läste insändarsidan i Värnamo Nyheter i dag såg hon återigen hur några politiserar intoleransdebatten som har blossat upp. Det är väl ganska onödigt, tycker hon i sitt insändarsvar.

    Gör inte politik av intolerans Birgit!

    Även jag stöder Carl Helgesson! För mig räcker det med att han vet och att andra jag möter och pratar med också får veta. Jag har därför egentligen inget behov av att skriva ut det. Så läste jag Birgit Hofs insändare och kunde bara inte låta bli när någon så helt vill göra politik av det uppkomna ämnet intolerans.

    Jag och min familj har snart bott 14 år i Värnamo kommun. Vi har trivts bra från första stund och blivit oerhört väl mottagna. (Det kan i och för sig bero på att vi bor i Bredaryd, OBS! skrivet med glimten i ögat.)

    Jag känner därför inte alls igen mig i det som nu målas upp, men blir samtidigt ledsen över att någon annan faktiskt upplever det så. Självklart vill jag att alla ska känna sig accepterade som de är. Jag tror på varje människas unika och okränkbara värde.

    För åtta år sedan engagerade jag mig politiskt i Kristdemokraterna och Alliansen. Jag blir ledsen och besviken när Birgit anklagar oss för att utöva härskarteknik! Jag tar illa vid mig för de orden och försöker förstå när och hur jag skulle betett mig på det viset.

    Jag tror på Värnamo kommun som en framåtsträvande och utvecklande plats för människor av alla de slag att vilja bo i och framför allt trivas i. Värnamo kommun, Sveriges bästa kommun att växa upp i.

    Camilla Rinaldo Miller, Bredaryd
    Kristdemokrat


    Publicerad:

    – Värnamo Nyheter: 2014-04-17