• Ersättare i distriktsstyrelsen!

  Numera kan jag titulera mig 3 ersättare i distriktsstyrelsen för Kristdemokraterna i Jönköpings län – partiets största distrikt. Jag ser fram emot att börja arbeta på distriktsnivå! Tydligen tycker valberedningen att min erfarenhet av intern och extern kommunikation och mitt patos för ideologi är viktiga kompetenser i distriktsstyrelsen. Dessutom valde distriktsstämman som hölls i Huskvarna Camilla Rinaldo Miller till 1 vice ordförande för jönköpingsdistriktet och jag lyckades vända distrikts...

 • Vitsippspriset till Näringslivsföreningen i Lanna Bredaryd

  För första gången på många år kunde jag inte vara med på utdelningen av Kristdemokraternas årliga Vitsippspris. Det gick i alla fall som vanligt till en värdig mottagare för ett utmanande arbete för samhällets bästa. Det är Näringslivsföreningen i Lanna Bredaryd som tillsammans med Arbetsförmedlingen har anordnat speeddating för unga arbetslösa och lyckats få nästan alla i sysselsättning! Läs om prisutdelningen på Kristdemokraternas Värnamo hemsida: [Utmanande och uthålligt näringslivsengagem...

 • Grattis Folkets park 100 år!

  När Värnamo Folkets park fyllde 100 år sken solen från en klarblå himmel. Lyran spelade, jubileumstalaren inspirerade, Mumindalen roade och The Compleatles med Karl Martindahl var asbra! Synd bara att regnet skrämde bort publiken när de spelade…

  (mer…)

 • 50 år för människovärdet!

  I samband med att Kristdemokraterna firar 50 år i Värnamo med en politisk heldag och hejdundrande jubileumsfest skrev jag ihop en historiskt och ideologiskt fördjupande text som uttalande från styrelsen. Jag tycker att den är klart läsvärd – det är för detta Kristdemokraterna existerar!

  (mer…)

 • Valfotografering

  Dagen efter kommundagarna. Jag är fortfarande taggad för val! De andra från Värnamo kommer hem i dag och då har vi bestämt att vi ska ta foton på alla toppkandidater. I kommunvalet är det Camilla Rinaldo Miller, Christer Fjordevik och Monica Johnsson och i landstingsvalet är det Torbjörn Eriksson.

  (mer…)

 • Pratat upphandling hela dagen

  Besök av riksdagsledamot i dag igen. Det var Kristdemokraternas ledamot i Riksdagens Miljö- och jordbruksutskott Irene Oskarsson från Aneby som ville se hur vi gör i Värnamo. Något som hon undrade över var varför Värnamo har valt att bilda en nämnd för upphandling och hur det fungerar.

  (mer…)

 • Åttonde plats i provvalet!

  Under hösten har Kristdemokraternas provval inför kommunfullmäktigevalet nästa år hållit på. I dag avslöjade Värnamos nomineringskommitté resultatet av detta. Det visade sig att jag kom på åttonde plats med 141 poäng! Christer Fjordevik hade flest poäng – 353. Jag känner mig glad att mina lokala partikamrater har så mycket förtroende för mig och att de uppskattar det arbete jag lägger ner i politiken och i partiet.

  (mer…)

 • Bostadsministern på blixtvisit

  Bostadsministern kommer till Värnamo, stod det i pressmeddelandet. I dag! Vilken tur att jag inte har något att göra så jag hinner åka dit och ta några foton till Kristdemokraternas hemsida… 😉

  (mer…)

 • Vindkraft i medvind

  Årsmötet med Kristdemokraterna Värnamo ville göra ett uttalande om vindraft i medvind. Jag fick i uppdrag att formulera det.

  (mer…)

 • Välkomna med på framtidståget Centern!

  Efter uttalandet och motionen från den kristdemokratiska fullmäktigegruppen vaknade både Moderaterna och Centerpartiet till liv i naturgasfrågan. Då skrev jag en insändare åt Christer Fjordevik (KD) där han hälsar Centerpartiet välkomna med på framtidståget.

  (mer…)