• Erica Magnergård

  Här kommer presentation av kandidat nummer 3!💙
  Vem är du?
  Mitt namn är Erica Magnergård, 39 år gammal. Jag bor med min man Christer och våra tre barn och lilla katt i Brevik. Jag är VD för ett SaaS bolag inom fastighetsbranschen samt att jag sitter i styrelsen för ett annat fastighetsbolag.,
  Varför började du engagera dig politiskt?
  Lidingö är en fantastisk ö som erbjuder så mycker för våra äldre och barn. Men jag ser att det finns mycket som kan bli ännu bättre. Jag började engagera mig för att jag vill förändra och påverka. Med småbarn i förskolan ser jag hur pedagogerna sliter, här behövs det en högre peng för att kunna minska barngrupperna och öka personaltätheten. Jag saknar även en jouröppen vårdcentral på Lidingö. För mig är det viktigt att behålla Lidingös fina grönområden och jag tycker även att det är viktigt att man ska känna sig trygg på Lidingö. Att fortsätta vår varsamma bebyggelse är en annan viktig fråga. Dessa frågor kommer jag kämpa för om jag får möjlighet.
  Vem är din politiska förebild?
  Redan som liten tyckte jag att Margaret Thatcher var cool. En kvinna som höll hårt i sina värderingar. Det tycker jag fortfarande.
  Vad gör du helst på fritiden?
  Jag spenderar helst fritiden med min familj. Med tre aktiva barn spenderas mycket av min fritid på några av mina barns aktiviteter, i Childhoodhallen, i stallet eller på en fotbollsplan. Lidingö har ett fantastiskt föreningsliv. Annars gillar jag att åka skidor.
  Varför ska man rösta på dig/KD?
  Vill man precis som vi fortsätta utveckla Lidingö, satsa på sjukvård, varsam bebyggelse, förskola och våra grönområden då är KD rätt parti.