• Kändistätt mingel på Camillas garden party

    Efter det att Kristdemokraternas jönköpingsdistrikt hade hållit valupptakt och presenterat valmanifest på Bredaryds marknad bjöd toppkandidaten i kommunvalet Camilla Rinaldo Miller in till garden party hemma hos sig och Henrik. Trots att de har en, som hon sade, onödigt stor trädgård var det fullt överallt och när schlageryran började blev det snabbt trångt framför scenen.

    Vi på hemsidan gav oss snabbt ut på kändisjakt i minglet och bland schlagerdrottningar som Camilla Rinaldo Miller och Pernilla Emme Alexandersson, känd från otaliga melodifestivaler under 1990-talet, hittade vi kristdemokrater från hela länet. Naturligtvis fanns det många roliga aktiviteter för barnen och som sig bör när en kristdemokratisk toppkandidat bjuder in blev det hela en enda stor familjefest.