• För kreativitet och initiativkraft – Vitsippspriset till Gunnar Johansson

    Roterande hjärtan

    Genom sitt engagemang både i före detta Folkets Hus och i gamla lasarettsområdet i Värnamo har han visat en kreativitet och initiativkraft som till andra signalerar både en tro på Värnamos utvecklingsmöjligheter och en särskild känsla för hembygden. Med den motiveringen delade Värnamos kristdemokrater ut Vitsippspriset för år 1999 till entreprenören, byggnadsingenjör Gunnar Johansson, Värnamo.

    – Detta är en postiv grej för Värnamo kommun, helt i enlighet med intentionerna bakom Vitsippspriset, säger värnamoavdelningens ordförande Arnold Carlzon. Vitsippspriset är ett pris som kristdemokraterna delar ut varje Alla hjärtans dag för att uppmuntra och uppmärksamma positiva företeelser i vårt samhälle. För oss är detta ett sätt att rent konkret uppmuntra småföretagande och entreprenörsanda.


    Vitsippspriset är ett pris som Kristdemokraterna Värnamo delar ut till någon enskild eller organisation som har uträttat något behjärtansvärt. Priset delas ut i samband med Alla hjärtans dag, Kristdemokraternas dag under året, och ska i första hand ses som en uppmuntran och ett erkännande.