• Vitsippspriset 2022 till Anneberg

  Camilla Rinaldo Miller överlämnar Vitsippspriset 2022 till föreståndaren Eva Andersson. (Foto: Håkan Johansson)

  Vitsippspriset 2022 för engagemang och drivkraft utöver det vanliga och en unik förmåga att anpassa verksamheten efter funktionsförmåga. Så motiverar Kristdemokraterna Värnamo sitt beslut att tilldela 2022 års Vitsippspris till Daglig verksamhet Annebergs Gård.


  I dag var det Öppet hus på Daglig verksamhet Annebergs Gård. En härlig plats med många härliga människor. Klart att vi ville vara med. Och klart att vi passade på att dela ut Vitsippspriset – det 25e i ordningen.

  – Engagemang och drivkraft utöver det vanliga, sade Camilla Rinaldo Miller när hon motiverade priset. Nytänkande arbete i mindre arbetsgrupper och en unik förmåga att anpassa verksamheten efter funktionsförmåga.

  – Efter många års kamp kan man erbjuda daglig verksamhet med meningsfullt innehåll som bidrar
  till positiv personlig utveckling hos var och en som får delta, avslutade Camilla när hon överlämnade Vitsippspriset 2022 till föreståndaren Eva Andersson.

  – Det handlar om att sätta varje person i centrum, sade Eva Andersson när hon tackade för priset. Priset går till alla fantastiska medarbetare som finns här.

  Motivering till 2022 års Vitsippspris

  Engagemang och drivkraft utöver det vanliga, nytänkande arbete i mindre arbetsgrupper och en unik förmåga att anpassa verksamheten efter funktionsförmåga. Efter många års kamp kan man erbjuda daglig verksamhet med meningsfullt innehåll som bidrar till positiv personlig utveckling hos var och en som får delta.

  Läs mer om Vitsippspriset här: Vitsippspriset