• Vitsippspriset 2003 till Anita Mårtensson, Kärda

    Anita Mårtensson, Kärda (Foto: Fotograf Mäster Olof)

    Anita Mårtensson, Kärda (Foto: Fotograf Mäster Olof)

    Värnamo Kristdemokraters årliga vitsippspris delades ut fredagen den 14 februari 2003 kl.19.00 i kommunfullmäktigesalen i Värnamo stadshus. Priset tilldelades i år Anita Mårtensson, Kärda, för sitt engagemang i arbetet med projekt Grannar & Vänner på Mossleområdet.

    Vid Kristdemokraternas årsmöte i Stadshusets kommunfullmäktigesal motiverade avdelningsordförande Arnold Carlzon valet av pristagare: Anita får årets Vitsippspris för att hon i sitt arbete som projektledare, i projektet Grannar & Vänner på Mossleområdet, på ett alldeles utomordentligt sätt, och med en arbetsinsats utöver det vanliga, lyckats få till stånd nya verksamheter och ett betydligt ökat engagemang hos såväl organisationer, föreningar, företag och enskilda. Anita har också ett stort engagemang i flera olika föreningar.

    Jag har rört mig bland så många positiva människor däruppe, så det kan inte bli annat än bra, sade Anita bland annat i sitt tacktal. Efter prisutdelningen fortsatte årsmötet med tal av riksdagsledamot Maria Larsson, Gnosjö, och sedvanliga förhandlingar.