• Tomas Hansson nyinviger Skeppsmyreparken

    På lördag kl 11.30 inviger Kristdemokraternas kommunalråd Tomas Hansson Skeppsmyreparken i Stuvsta.

    Kristdemokraterna gick år 2010 till val på att vi ville utveckla Huddinges parker. I kommunens Mål & Budget för 2012 fick samhällsbyggnadsnämnden i uppdrag att ta fram en strategi för upprustning, utveckling och tillgängliggörande av kommunens parker. Satsningen på Skeppsmyreparken är en del av den strategin.

    Skeppsmyreparken är en av Huddinges mest anrika parker. När den nya Skeppsmyreparken utvecklats har den fått en klassisk parkkaraktär med trädplanteringar, öppna gräsytor och gångvägar av stenmjöl. Bänkar med rygg- och armstöd finns i hela parken och bidrar till att göra den tillgänglig för alla åldrar.

    I parken finns också många aktivitetsmöjligheter. Här finns fem boulebanor, ett nytt utegym, streetbasketplan och på den stora gräsrundeln även fotbollsmål för spontanidrott. Lekplatsen har lekredskap för barn i olika åldrar.

    Tanken är förstås att parken ska vara välkomnande hela tiden, men ni är extra välkomna till invigningen lördagen den 18 augusti mellan kl 11 och 15, då det kommer att pågå olika aktiviteter.