• Vill du jobba med KD-politik i Huddinge?

  Vill du jobba med KD-politik i Huddinge?

  Kristdemokraterna i Huddinge har gjort ett framgångsrikt val och kommer att fortsätta styra Huddinge i en koalition tillsammans med Allianspartierna och lokala partier. Vi söker nu en politisk sekreterare på deltid (minst 50%) med tillträde 1 januari eller efter överenskommelse.

  Du kommer att jobba tillsammans med vårt kommunalråd och våra förtroendevalda i nämnder och styrelser. Vi söker dig som har ett stort politiskt intresse. Vi förväntar oss att du är initiativrik, utåtriktad och van att arbeta under tidspress. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du skall vara analytisk, resultatinriktad och kunna arbeta självständigt.

  För tjänsten krävs att du delar de kristdemokratiska värderingarna. Som sökande måste du vara samarbetsinriktad och tycka om att ge service samt ha lätt för att snabbt sätta dig in i nya frågor. Du har förståelse för och helst erfarenhet av den politiska tjänstemannens roll. I arbetsuppgifterna ingår att kunna representera partiet i kommunledning och kommunalrådsberedning vid kommunalrådets frånvaro. Du ska dessutom bistå i det lokala partiarbetet och du adjungeras till partiavdelningens styrelse. Förmåga att producera debatt- och nyhetsartiklar och hantera webbsidor, sociala medier och presskontakter är ett krav.

  Arbetet sker företrädesvis kontorstid men kvällsarbete och helgarbete förekommer. Placering i kommunhuset i Huddinge. Lön och övriga villkor enligt avtal. Skicka din ansökan med CV och referenser senast den 12 november till karl.henriksson@kristdemokraterna.se

  För frågor, kontakta: Kommunalråd Karl Henriksson karl.henriksson@kristdemokraterna.se, tel 08-535 313 51