• Liselotte Fager blir ny gruppledare

    Under en pressträff tidigare idag i Stadshuset presenterades KD Linköpings nya gruppledare. Nomineringsgruppen har föreslagit att Liselotte Fager, ordförande i Äldrenämnden blir ny gruppledare efter avgående Denisé Cassel som växlar till näringslivet. Liselotte Fager har tackat ja till utnämningen och tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2023.

    Liselotte är utbildad nationalekonom, hon gick med i partiet år 2006 och har tidigare bl a arbetat som partiombudsman åt Kristdemokraterna i Östergötland. Under den gångna mandatperioden har Liselotte varit ordförande i Äldrenämnden. Liselotte kommer vid sidan av sitt uppdrag som gruppledare även att vara ledamot i Kommunstyrelsen och i Äldrenämnden.

    – Jag har tackat ja till det stora förtroendet som gruppledare för Kristdemokraterna för att jag vill vara med att driva på för mer kristdemokrati i Linköping. Jag känner ett ansvar för den kristdemokratiska gruppen och har fått det finaste förtroendet man kan få av partiet. Jag blev och är kristdemokrat för jag tror på ett samhälle där vi både tar ansvar för varandra och människor ges friheten att bestämma över sina egna liv. Vi är ett tydligt borgerligt parti med ett högt socialt ansvarstagande, avslutar Liselotte Fager (KD).

    KD Linköping gratulerar Liselotte Fager till utnämningen som gruppledare och önskar henne lycka till med det nya uppdraget.