• Kört ända in i det sista

    Nu börjar vi nedräkningen tills det att vallokalerna stänger. Efter kl 20.00 börjar den spännande räkningen. Vi kan nu konstatera att vi har genomfört en valrörelse där vi kommunicerat på en mängd olika kanaler.

    I våras drog vi igång att skriva debattartiklar och det har varit rätt många som publicerats. Bloggen, hemsidan och sociala medie-kanaler har använts flitigt. Isabelle Waldenvik och jag drog igång att göra videofilmer för två år sedan och har nu gjort rätt många. Inder valrörelsen har vi svarat på enkäter, mött journalister, blivit fotade och vi har haft fler affischtavlor än någonsin tidigare. De flesta hushåll i Skaraborg har fått två utskicka i brevlådan och vi har därutöver delat ut en massa foldrar. Bilden ovan är en av annonserna som vi haft. Vårt distrikt har drivit en stor annonskampanj och aldrig har vi i någon tidigare valrörelse haft så många annonser.

    Nu har vi gjort vårt. Väljarna avgör nu vilka som får majoritet i riksdag, region och kommun. Vi har bett om förtroende från väljarna att få regera. Nu återstår att räkna valsedlar för valmyndigheten.