• Arbeta för KD Sörmland

  Kristdemokraterna i Sörmland söker nu en politisk sekreterare. Ta chansen att söka ett av de mest intressanta jobben som finns!

  Kristdemokraterna i Sörmland söker en politisk sekreterare på 70% som stöd till vår regiongrupp. Tjänsten är en visstidsanställning under 2019-2022 med start snarast möjligt i januari. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till eget kontor i Nyköping.

  Tycker du att politik är spännande, ställer dig bakom kristdemokratiska värderingar och tycker om att uttrycka dig i skrift så är du rätt person att söka tjänsten.

  Som politisk sekreterare ska du bl.a. bistå gruppledaren och landstingsgruppen med att skriva artiklar, insändare, interpellationer och motioner. Du ska arbeta med mediabevakning, omvärldsanalys och samla in faktaunderlag. Du skriver, filmar och tar bilder för sociala medier.

  Som person är du självgående, utåtriktad, drivande och lyhörd. Du är prestigelös och tycker om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är en stark lagspelare. Du brinner för att följa den politiska debatten och är beredd på att arbeta intensivt.

  Tycker du att jobbet låter spännande?

  Ansökan, gärna med CV ska vara oss tillhanda senast 19 november 2018. Skicka din ansökan på e-post till distriktsordförande: anna.jernemalm@kristdemokraterna.se