KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Idag blir barnkonventionen svensk lag!

Det är något som är väl värt att fira. Barnkonventionen i svensk lag är något som vi kämpat för länge för att stärka barns rättigheter. Det kommer bland annat märkas inom rättsväsendet där barnen ställning kommer stärkas. Barnets bästa ska alltid komma i främsta rummet i alla åtgärder som rör barn.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Kristdemokraterna Halland

Kristdemokraterna Hallands omslagsfoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

BLACK FRIDAY! 50% PÅ MEDLEMSAVGIFTEN I KD!

Vårdköerna skenar och polisbristen är alarmerande, kommuner och regioner går på knäna då januaripartierna inte satsade på välfärden. Men allt är inte svart. Under Black Friday kan du bli medlem i KD till halva priset och sedan hjälps vi åt att återskapa ett Sverige att lita på.

Använd rabattkoden: BF2019 (Gäller tom 1 december 2019)

KD.nu/blimedlem

Medlemsavgiften gäller för hela 2020, dessutom bjuder vi på medlemskapet i december 2019. Ordinarie pris är 150 kr/år.

Under 2019 har fler valt att bli medlem i KD än någonsin tidigare. Drygt 5000 personer gick med i KD och stödjer därmed aktivt Sveriges tydligaste och populäraste partiledare Ebba Busch Thor. Passa på du också. Det behövs fler som dig i politiken.
... See MoreSee Less

View on Facebook

I dagarna har patientnämnder från hela Sverige träffats i Kalmar för att byta erfarenheter och kunskap, så att vi med patienternas erfarenheter kan förbättra vården. Vi kristdemokrater som var på plats passade även på att bilda ett eget nätverk för att kunna hjälpa och stödja varandra med patienten i centrum! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lars Gustafsson talar för tidiga insatser för att förhindra suicid när Rikstinget under tredje dagen debatterar sociala frågor och migration. Han lyfter även värdet av att inte separera integration, migration och omvärldsanalys om vi ska kunna få ett regelverk som klarar av att hantera den utsatthet som finns för de människor som kommer hit. ... See MoreSee Less

View on Facebook

I kväll är vi stolta över vår partiavdelning HALMSTAD som vann ”Årets partiavdelning 2019”! ⭐️

Motivering:
”Årets partiavdelning har på ett föredömligt sätt lyckats ta tillvara alla enskilda medlemmars förutsättningar, kunskaper och frågor. Partiavdelningen lade i ett tidigt skede fast strategin för valrörelsen 2018, vilka som skulle vara frontpersoner och vilka fokusområden som partiavdelningen skulle driva.
De har varit tuffa i den lokala debatten.
Det har gett god utdelning i radio, TV och tidningar - och i ett mycket bra valresultat.
Partiavdelningen har haft en tydlig frontperson som med hela partiavdelningens hjälp frontats i sociala medier.
Genom det långsiktiga och målmedvetna arbetet ökade KD antalet röster i valet 2018 med 132%.
Genom ett breddat engagemang, och genom att ta till vara alla medlemmars intresse, har partiavdelningen i valet 2018 lyckats skapa en ”Ella-effekt” som står sig också efter valdagen.”
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: