KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Unnarydsdagen i Hylte kommun lockade mycket med folk och bjöd på strålande solsken! KD var naturligtvis på plats och pratade om ett ämne som tyvärr fortfarande är aktuellt - Sverige behöver en ny regering!
👍🏻 Gilla om du håller med!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vår riksdagledamot för Halland, Larry Söder (KD), ser problemen med att ungas chanser till egen bostad minskar, och ger i dagens HN förlag på hur vi istället kan underlätta för unga att komma in på bostadsmarknaden.
🏡 Har du problem att få lån till egen bostad, skulle Larrys förlag underlätta för dig?
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Kristdemokraterna Halland

Kristdemokraterna Halland ... See MoreSee Less

View on Facebook

GLAD NATIONALDAG!

Är inte värderingarna de rätta så är det lätt att prioriteringarna blir fel. Det ser vi också i dagens Sverige. KD lovar inte mycket. Men det absolut viktigaste bara måste fungera! Därför prioriterar vi välfärden. Vård, omsorg, skola, trygghet. Du ska kunna lita på Sverige.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

KD fortsätter att öka – är nu uppe i 13%!

Kristdemokraterna är uppe i rekordhöga 13 % och är Sveriges fjärde största parti. För Hallands del går det ännu bättre, i Västsverige ligger stödet på hela 14,9%!

Vill du vara med i Kristdemokraterna och arbeta för förändring? Bli medlem i KD idag!

Bli medlem här: kd.nu/blimedlem

Läs om mätningen i sin helhet här: www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokning...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Kristdemokraterna Halland

s omslagsfoto ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tack Halland! KD ökar i länet med hela 3,7% enheter till 9,7% ! Vårt bästa valresultat i EU-Valet någonsin! Tack för ert förtroende som gör att vi med all sannolikhet får skicka två parlamentariker till parlamentet! Vi kan vara stolta över en rakryggad valrörelse där vi fokuserat på vår politik och vår ambition att göra EU #lagom igen! Det är vad vi nu fått ert mandat att jobba för i parlamentet! 🇪🇺 ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: