• Emilia Waldenskiöld

  Här kommer presentation av kandidat 6!💙
  Vem är du?
  Jag heter Emilia Waldenskiöld, är 34 år gammal och har bott på Lidingö i lite mer än 3 år. Jag bor i Dalénum med min fästman och lilla dotter. Jag har studerat ekonomi i Lund och arbetar nu med marknadsföring och försäljning på ett multinationellt företag.
  Varför började du engagera dig politiskt?
  Blev mer intresserad för ett par år sen när jag började tröttna på hur mjäkig ledning Sverige har idag, en som inte vågar ta beslut och föra Sverige vidare. Vi behöver en regering som inte är rädda att ta beslut och leda landet – detta har vi tyvärr sett ännu mer bevis på under pandemin. Därför började jag engagera mig lokalt och jobba för att vi på Lidingö ska få det så bra som möjligt, oavsett om det gäller exempelvis frisk- och sjukvård, äldrevård, miljö eller ett rikare föreningsliv. Familjefrågor ligger mig också varmt om hjärtat.
  Vem är din politiska förebild?
  Jag har ett par stycken, det som alla har gemensamt är att de är starka kvinnor som står upp för sig själva och andra. Ebba Busch är absolut en av de förebilderna.
  Vad gör du helst på fritiden?
  Jag är nybliven mamma så just nu kretsar mycket kring familjen och min lilla dotter.
  Varför ska man rösta på dig/KD?
  Rösta på KD om du vill att Lidingö ska utvecklas med kvalitet och eftertänksamhet. Våra ledord är trygghet, valfrihet och omtanke i allt vi gör.