• Vi söker en valombudsman

  Kristdemokraterna Stockholms stad är ett partidistrikt inom Kristdemokraterna, distriktet omfattar Stockholms kommun. Distriktet består av nio lokalavdelningar och har en anställd ombudsman på heltid. Vi söker nu en valombudsman inför valet den 9 september. Tjänsten är en 4 månaders projektanställning på heltid från och med den 1 juni till och med den 30:e september. Arbetet är 100% och utgår från distriktets lokaler i Gamla stan Stockholm.

  Arbetsuppgifter

  Vi erbjuder en spännande och givande tjänst för dig som vill vara med och bidra till ett bra valresultat för partiet. Som valombudsman arbetar du primärt med att anordna kampanjaktiviteter tillsammans med våra lokalavdelningar. Huvuduppgiften består i att anordna aktiviteter samt organisera och ett team av volontärer/anställda vid dessa aktiviteter tillsammans med ombudsmannen. Från augusti månad fram till valdagen kommer distriktet anställa ett team av valarbetare som du och ombudsmannen skall leda vid kampanjaktivteter. Arbetet innebär även att du stöttar och avlasta ombudsmannen med olika arbetsuppgifter. Ombudsmannen är din arbetsledare.

  Dina kvalifikationer

  För att fungera i tjänsten som valombudsman är det viktigt att du delar Kristdemokraternas värderingar och att du i ditt utåtriktade arbete är väl medveten om att du alltid representerar partiet. Du kommer att arbeta självständigt och behöver därför vara drivande, pålitlig och ansvarsfull. Du bör ha erfarenhet från den ideella sektorn och av att leda människor. Det är dessutom viktigt att du är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera stort. Kunskap och erfarenhet av att driva kampanjaktiviteter via sociala medier är meriterande men inget krav.

  Vi förutsätter att du som person:

  – Har erfarenhet av att leda människor i grupp.
  – Är bra på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är kreativ och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter.
  – Tycker om och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt.
  – Har B-körkort då det är ett krav.

  Vid frågor kontakta Lovisa-Teolinda Pettersson ombudsman, på 08-723 25 65 eller Ella Bohlin, distriktsordförande ella@kristdemokraterna.se

  Välkommen att skicka ditt CV, 2 referenser och ditt personliga brev till lovisateolinda@kristdemokraterna.se senast den 1 april.