• Det var bokslutet över 8 år av socialdemokratiskt maktinnehav

  Socialdemokraterna lyfter frågan om att en halv miljon svenskar inte klarar sina basala utgifter. Sent ska syndaren vakna.

  Det var bokslutet över 8 år av socialdemokratiskt maktinnehav, beroende av MP. Nyheten skrevs i tidningarna i januari för ett år sedan, när socialdemokraterna och miljöpartiet precis lämnat makten.

  Socialdemokraterna skyller det på högerregeringen. Man skyller det på bankerna. Man försöker till och med smeta lite SD-klägg på regeringen när man ändå håller på.

  Inte med ett enda ord nämner man världens högsta drivmedelspriser eller nedlagd elproduktion. Själva grunden till att det blivit så dyrt att vara svensk. Resultatet av deras eget maktinnehav. De borde skämmas.

  ”Du förtjänar en regering som ser dig”, skriver S. Det har de helt rätt i. Du behöver en regering som ser Dig, och inte bara Din plånbok och möjligheten att beskatta Dig.

  Den borgerliga regeringen, med KD i spetsen, har under förra året betalat ut elstöd, i år sänkt drivmedelspriserna och jobbar framåt för utbyggd elproduktion.

  Det – är en regering som ser dig