• Låt oss samlas för ett nytt ledarskap i Region Västernorrland!

    Efter 8 år med Socialdemokraterna vid rodret är är det inte bara dags att byta utan vi MÅSTE byta ledarskap. Aldrig i Region Västernorrlands historia har vårdkrisen varit större än idag. Vi ser alla de förödande effekterna av S, M och L:s politik med beslut om att centralisera verksamheter och stora nedragningar av antalet vårdplatser. Fast personal har i allt snabbare takt ersatts med en extremt dyr inhyrd personal och nya rekord har slagits i långa vårdköer och överbeläggningar.

    Låt oss samlas för ett nytt ledarskap i Region Västernorrland. Västernorrland ska vara en region med tillit och framtidstro, en region med ett ledarskap som lyssnar på professionen och strävar mot att göra regionen till den bästa arbetsgivaren. Det behövs ett ledarskap som tar patientsäkerhet på allvar och arbetar för utveckling av länet istället för avveckling. Tillsammans kan vi göra Västernorrland bättre. Vi är redo!

    Mona Hammarstedt (KD), gruppledare regionfullmäktige
    Henrik Sendelbach (KD), vice gruppledare och förstanamn på regionlistan


    Ledning/styrning · Specialistvård | centralisering · ledarskap · Mona Hammarstedt · Henrik Sendelbach · hyrpersonal · tillit · tillsammans