• Därför ska du rösta på KD – fem goda anledningar

  Svar till Riskera inte att kasta bort din röst – rösta inte på Kristdemokraterna publicerad 9 juli.

  Tack, eller vad man ska säga, för din insändare. Däremot håller jag inte alls med dig. Att inte rösta alls är att kasta bort sin röst, i övrigt så tycker jag att man ska rösta på det parti som mest stämmer överens med sina egna åsikter.

  Här är några kortfattade punkter på varför jag tycker man ska rösta på Kristdemokraterna:

  Vi är enligt PRO det parti med bäst politik för pen...
 • ENDA partiet som enhälligt stått upp för Sollefteå sjukhus

  Kristdemokraterna är det ENDA partiet som enhälligt stått upp för Sollefteå sjukhus!

  Hur har KD och andra partier röstat när det gäller nedläggningarna? Akuta ortopedin i Sollefteå

  KRISTDEMOKRATERNA var det enda parti som enhälligt var emot nedläggningen av den akuta ortopedin. Ledamöterna i S, MP, M, C och L röstade för. Även 2 vänsterpartister röstade för en nedläggning. Samtliga ledamöter i SD avstod från att rösta.

  BB och kvinnosjukvården i Sollefteå

  KD, M och C och SD var d...

 • Valfilm 2 Förändring för trygghet och äldre

  Nu finns vår valfilm om trygghet och äldre i Västernorrland publicerad på Youtube. För att starta filmen, klicka på bilden nedan:

  Trygghet · Äldre | Lars Adaktusson · val 2018

 • Valsedel till riksdagen

  Nu är valsedeln till riksdagsvalet klar. 25 namn blev det på Kristdemokraternas lista i Västernorrlands läns valkrets 2018.

  Liza-Maria Norlin, Sundsvall Roland Nordin, Hörnett Gunlög Jacobsson, Sollefteå Ingemar Wiklander, Härnösand Hanna Sydhage, Domsjö Kjell Grip, Fränsta Stefan Hill, Sundsvall Mona Hammarstedt, Fränsta Lars Eidenvall, Själevad Joachim Jonsson, Sundsvall Göran Brorsson, Örnsköldsvik Robin Håkansson, Sundsvall Lars Forssén, Örnsköldsvik Solveig Hamrin, Härnösand Per Sun...
 • KD kampanjade på Leva & Bomässan i Sundsvall

  Den 19-22 april 2018 hölls Leva & Bomässan med Stora fritidsmässan i Sundsvall. Kristdemokraterna och flera andra politiska partier var med som utställare.

  I vår monter fick besökarna ge sin syn på den stora valfrågan om sjukhusvården. Inte helt oväntat visade det sig att en överväldigande majoritet håller med oss om i frågan om att Förstatliga sjukhusvården.

  Bilden överst Robin A Håkansson och Hans Brynielsson på Leva & Bo och Fritidsmässan i Sundsvall den 21 april 201...