• Lägg ner ”debatten” – Sluta upp med pajkastning och personpåhopp

  Svar på ”Vilka förslag har du presenterat?”, Ordet fritt 31 januari. Snälla Birgitta Häggblad och Karin Nordin, lägg ner ”debatten”! Japp, jag väljer att sätta ordet inom situationstecken, för jag tycker att det ni håller på med mer liknar personpåhopp än politisk diskussion.

  Det finns ett politikerförakt i Sverige, där många menar att politiker bara sysslar med pajkastning och personpåhopp. Detta förakt bygger ni verkligen på. Vi har åsiktsfrihet i Sverige och ni får tycka vad ni vill, men jag skulle ändå önska att ni som folkvalda politiker höll en högre nivå än att skriva insändare där ni diskuterar enskilda politikers närvaro och frånvaro.

  Hanna Sydhage, fritidspolitiker (KD) och småbarnsförälder (…som också kommer att utebli från vissa sammanträden på grund av sjuka barn, hur jämställd och modern vår familj än är)

  <hr/>

  Insändaren är ett svar på två socialdemokraters insändare i Tidningen Allehanda den 30 januari och på allehanda.se den 31 januari 2017. Den påhoppade Soledad Henriquez svarade själv med en insändare. Ytterligare en person reagerade på personangreppet och skrev en insändare om detta.

  <hr />

  <a href=”http://wp.kristdemokraterna.se/vasternorrland/var-politik/politikomraden/etik-och-jamlikhet/”>Etik och jämlikhet</a> | <a href=”http://wp.kristdemokraterna.se/vasternorrland/etiketter/etik/”>etik</a> · <a href=”http://wp.kristdemokraterna.se/vasternorrland/etiketter/hanna-sydhage/”>Hanna Sydhage</a> · <a href=”http://wp.kristdemokraterna.se/vasternorrland/etiketter/personangrepp/”>personangrepp</a> · <a href=”http://wp.kristdemokraterna.se/vasternorrland/etiketter/politikerforakt/”>politikerförakt</a>